Sov gott älskade lilla Julle<3

(orkade inte blogga igår så gör det idag istället)
 
Igår var det en jobbig och ledsam dag för min älskade lilla Julle fick somna in. 
Det blev många minnen tsm med dig och alla promenader som du tyckte så mycket om, trickträningen som du tyckte var kul bara för att man fick godis om man vart duktig, sommaren när du fick följa med mig och Bettan och hästarna till västsidan och bada det är minnen som alltid kommer finnas kvar.
Nu står du, Sunny och Prins på en äng någonstans och betar.
Du blev min den 24 Juni 2008, du har varit här hos mig i hela 4 år.
Jag kommer sakna dig din lille skrutt!<3
 
*  25/5-1987
+ 20/7-2012
 

dålig uppdatering

Det kommer inte bli så mycket uppdatering här nu på ett tag och det beror på på att vi går igenom en massa saker som vi ska ha kvar och som ska bort. Vi kan ju liksom inte ta med allt när vi flyttar.
Det känns konstigt att flytta här ifrån när man liksom har bott här i stort sett hela sitt liv men det blir nog bra. Jag kommer väl mer elr mindre bo i torsby eftersom jag börjar skolan där.
 
 

Jag hatar att skriva rubriker^^

Min dag idag har varit ganska slapp. Började med att bli med mamma och pappa till sysslebäck på auktion (inte riktigt min grej dedär) och när man kom hem så gick jag in och satte mig vid datorn och nu ikväll så har vi haft besök här av bl.a min syrra, patrik och moster Maritha och eftersom att vi ska flytta så ville dom ha lite saker.
Ganska go dag iallafall.
Känner att jag byter ämne här nu men jag tror inte att min älskade lilla ponny Julle mår bra. Han tappar en massa hår så han har huden framme på många ställen och jag tycker han är hängig men jag tycker att han äter och dricker som han ska, ska försöka att få hit en veterinär som kan kolla till honom.
 
 

SOMMARLOV!!

På riktigt menar jag.
Dom här tre veckorna har gått så 7kt snabbt tycker jag men det har varit grymt kul att jobba på dagis/fritids med glada barn och tsm med Anna HÄR HITTAR NI HENNES BLOGG. Vi har iallafall haft grymt roligt.
 

Resten av sommarlovet så kommer jag nog mest ta det lugnt och jag ska försöka att uppdatera här oftare också vilket jag inte är så duktig på, aja vi får väl se hur det går. 
Just det, höll ju på att glömma att berätta för er att vi har fått lägenhet i torsby och kommer förhoppningsvis att flytta dit i höst. Känns ganska gött men ändå konstigt att flytta härifrån när man liksom har bott här i nästan hela sitt liv men jag kommer väl mer eller mindre att bo i torsby eftersom jag ska gå på skola där.
Nej nu kommer jag plötsligt inte på något mer att skriva så jag slutar här.
 

Höljes^^

Nu har man kommit hem efter typ 3 dagar i höljes.
Det var ganska drygt på dagarna för jag hade typ ingen att gå runt med men på kvällen så gick jag med Madde och Malin och kollade på Top Cats och sedan träffade vi trevligt folk att prata med och dom var Norrlänningar också och igår kväll så spelade Lasse Stefanz.
Ja lite om hur min helg sett ut..