Ullared tomorrow :)

hej allihopa :)
idag så har det Anna-Karin haft auktion på kullarshia så där har mamma, pappa och jag hjälpt till, Kul vare :)
Mamma och jag stog och sålde korv,kaffe,smörgås,dricka m.m och pappa hjälpa till att bära.. :)
Ja i morgon åker vi till ullared :D kul skare bli :)
Vi kommer hem på tisdag. Vi ska och kolla på stefan och krister också - pang i pansionatet - tror jag det hette (jag stavade säkert fel) Amanda ska också med. Anna-Karin tar hand om min lilla äppelskrutt (Julle) och syrran och Puttä tar hand om Flingan :)
Nej nu ska jag dra, ska ut i stallet och göra iordning också..
Puss och Kram allihopa :D

// Emelie

Zumba!!

Hejj allihopa :)
Dagen började med att ´jag vaknade runt halv 9 tror jag, satte mej vid datan och väntade på att kl skulle bli 10 för då åkte ´jag ner till syrran och vi har gjort Zumba tsm, Amanda var också med och sedan runt halv 3 elr nö åker vi till folkrace banan för syrran ska hjälpa till där.. :)
nu vet jag inte vad jag ska skriva mer så det får räcka för idag.. Byebye everyone..

//Emelie


Rivstart .. xD

Hej allihopa..
Det var ett tag sedan jag var in och skrev här så jag tänkte att det är hög tid för det nu..
Aja iallafall i tisdags så var jag till karlstad för en viss anledning, shoppa och så.. Men asså seriöst jag höll på att garva ihjäl mej på bergvik xD vi skulle köpa glass och då står vi och kollar vilken glass vi skulle köpa och då hette en glass rivstart jag seriöst kunde inte prata.. men allvarligt ofta att man döper en glass-sort rivstart ..
Aja nog om karlstad resan.

Dom senaste dagarna så har jag väl inte gjort så mycket, jag har mest tagit det lugnt och bara slappat..
Men nu ska jag in på facebook en sväng och kolla sedan ska det inte stå på förren man ska gå och lägga sig. Jag vet, jag vet att klockan bara är 23:02 men jag börjar faktiskt bli trött.


Från det ena till det andra så tycker jag att ni är dåliga att komentera.. och sen har jag en till fråga: vilka besöker min blogg? skulle vara kul att veta.
Ha det bra alla :)


// Emelie

Åsskaken :)

Hej allihopa:D (måste bara säg att jag vet inte om jag har stavat "Åsskaken" rätt)
Igår så var jag med Anna-Karin och Peters sommarstuga.. Malin, Erik och Anton var också med..
Vi fiska, åkte båt (jag är typ rädd för att åka båt men jag lever) (: Vi spelade något spel  också (ingen aning om vad det heter) och jag måste ju meddela att jag var jättebra... Hm... Eller inte.. Haha
Vi grillade och grejs mä :)


   

// Emelie

Gårdagen..

Hej allihopa :)
Igår så var jag till Johanna Libäck (: Vi var ute och red en sväng på Winnina och Ronna. Jag hade Ronna och hon Winnina och som alltid när vi är ute och rider så händer ju såklart något men vi satt kvar.. Så idag så kan man säga att lilla jag har träningsvärk för jag har inte ridit på ett tag..

Idag så har jag inte gjort så jättemycket, suttit vid datan, kollat på tv:n och jaa, det finns inte så jättemycket att göra när det regnar ute ..
Just det jag lovade ju er att jag skulle ladda upp bilderna ifrån när jag var med Amanda och Puttä till Lima.. Jag ska försöka att göra det men jag har inte orkat att redigera alla bilder ännu men jag lovar att jag ska försöka att greja det.. Oo just det vill ni veta en sak till?.. Mitt knä tar livet av mej, allvarligt jag har skitont i det..
dagens låt hittar ni här: http://www.youtube.com/watch?v=MQZ9S1_NLTg
Nej nu kommer jag inte på så jättemycket mer att skriva så ha det bra alla..

//Emelie

Sunny Day<3

Jag redigerade en bild på min ponny SunnyDay men som vi tyvärr var tvungen att ta bort pga att hon fick tumör.. Hon fick somna in den 9 augusti 2009. Hon var en underbar ponny och jag skulle göra vad som helst för att få tillbaka henne.. Jag börjar nästan gråta bara jag tänker på henne..
Här är bilden som jag redigerade.


// Emelie


A day in Lima :)

Igår så var jag med Puttä och Amanda till Lima en sväng, Soraia var också med :) Vi var upp till sommar stugan. Där grillade vi lite och puttä slog gräs, tror de heter så.. Amanda och jag gick in i stugan en stund med Soraia och där tog vi lite kort. Blev ganska nöjd faktiskt :) Dom kommer väl upp nön gång men ingen aning när.. Ska försöka fixa det så fort som möjligt :) När vi var klara där så åkte vi ner till båthuset. Meningen var att Amanda och jag skulle bada men jag tyckte det var alldeles för kallt men Amanda bada däremot :) När vi skulle hem så åt vi pizza i malung, gottigt :P
När jag kom hem så bada jag Julle :) Hehe han vill inte direkt stå still men ändå gillar han det :)
Aja nu kommer jag inte så så jättemycket mer att skriva om så jag får se om det blir något litet inlägg sedan.
Ha det bra.

//Emelie

Bilder tagna:07-06-2011




//Emelie

Sommarlov... Igen :D

Idag gjorde jag min sista dag på sommarjobbet så nu kan man säga att mitt sommarlov börjar på riktigt :D
gud se GÖTT.!! Ha det bra allihopa för det ska jag ha.

//Emelie


Hur dum får man bli??

Hej allihopa...
Hehe aa rubriken säger egentligen allt men det var faktiskt så att idag så gick jag upp halv åtta för att ducha för att jag trodde att jag skulle börja jobba kl nio, jag ropar på pappa att han var tvungen att gå upp för att jag börjar snart och när han typ kom ner så sa han att jag börjar kl tio och jag badu skojjar med mej så jag gick till chemat och kolla och mycket riktigt så börjar jag kl 10 .. GUD VA JAG ÄR SUR NU...
Men aja sånt får man ta.. Ha det bra.

// Emelie


Jobb..!

Idag så ska man jobba då.. sedan jobbar jag 4 dagar till ..
aja det går väl..
nej nu ska jag redigera nön bild tror jag.. finns liksom inget annat att göra.. ha det bra..
//Emelie