är det något speciellt ni skulle vilja läsa om här på bloggen

Jahapp då sitter man här igen då och skriver några rader så ni har något att läsa. Seriöst det finns inget att skriva om juu.. är det något speciellt ni skulle vilja läsa om här på bloggen så kommentera gärna vad.
Hade med mig kameran till skolan idag och förhoppningsvis så kommer den att följa med i morgon och på fredag också och då kommer några utav dom bilderna komma upp här :D
Nu finns det inget mer att skriva..

Det är tydligen meningen att man ska skriva något här

Jahapp nu sitter jag här hemma alldeles själv och lyssnar på musik HÄR HITTAR NI LÅTEN JAG LYSSNAR PÅ JUST NU och bara har det allmänt gottigt. Imorgon så har jag bestämt att kameran får följa med till skolan bara för att.
Åå just det höll ju på att glömma men nu har vi äntligen fått spexkorten, gud så vackra.
Jag måste få tag på ett par avslutningsskor också annars är jag ju tvungen att gå barfota och det vill jag ju inte så det får bli en tur ner till karlstad någon dag på shopping.
Hmm nu vet jag inte riktigt vad jag ska skriva mer så det får räcka för idag.
HeeejDååå

Heeeej, Alla borde läsa!

Jaa som ni redan "förhoppningsvis" har märkt så har jag inte bloggat på jättelänge.. Lite dåligt samvete för det faktiskt men jag ska försöka att ändra på det.
Ja det har hunnit att hända ganska mycket sen sist. Det har tillexempel hunnit vara valborg, öppethus på skolan, stjärneskolans cabaree´, och igår var det Morsdag. (jag glömde säkert något där imellan men aja)

Vet ni att om typ 2 veckor så slutar vi skolan, gött kommer det bli och sedan blir det stjärneskolan. Jag kommer absolut sakna min underbara klass men det är väl helt normalt Alla har ju liksom så kul tsm, skrattar m.m och sedan ska alla helt plötsligt skiljas åt. nää nu ska jag inte prata om det än.

Jag behöver hjälp av er alla som läser detta inlägg. Jag vill att alla kommenterar detta inlägg om vad ni vill läsa här på bloggen. Jag vill liksom gå igång den så det finns något att läsa om. Alla tips är välkomna!

Nej nu ska jag gå och byta om och bege mig ut i stallet och fixa klart åt min lilla ponnyskrutt.

Ha det gött allihopa och glöm inte att kommentera era tips till mig.!